Vier talentvolle ondernemers streden dit jaar om de Rotterdamse Startersprijs. In de spannende finale moesten zij de jury ervan overtuigen waarom hun onderneming de titel én dat jaar gratis kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw verdient. Inmiddels is de winnaar bekend!

 

CamHatch Netherlands B.V.

Raïs Lall Mohamed, Evert Sanders en Jamal Warner van CamHatch Netherlands B.V.

In het tijdperk van digitalisering is het belangrijker dan ooit tevoren om je privacy te waarborgen. Steeds vaker gebruiken overheden, opsporingsdiensten en criminelen de webcams van slachtoffers om hen te bespioneren. CamHatch biedt betaalbare, duurzame en stijlvolle webcamcovers aan die de privacy van haar gebruikers beschermt.

 

StoredEnergy

Benjamin Neeteson en Rob den Exter van StoredEnergy

StoredEnergy verzorgt duurzame energieopslag, zodat je ook zonder zon en wind je zelf opgewekte, schone energie kunt gebruiken. Van huishoudens tot voetbalstadions, van kilowatt tot megawatt. Wij adviseren, selecteren hardware en software, zorgen voor financiering en installeren de meest innovatieve technologieën. De duurzame toekomst start nu!

Hi Marry

Philip Vermeulen en Steven Voogt van Hi Marry

Hi Marry is een platform waar bruidsparen en trouwlocaties bij elkaar komen. Marry neemt de bruidsparen mee in hun zoektocht naar de perfecte locatie. Met al hun vragen kunnen ze bij Marry terecht. Elke locatie is op Hi Marry (online) levensecht te bezichtigen, door middel van Virtual Reality.

Correctbook

Sam van Tol van Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die zich inzet tegen analfabetisme in ontwikkelingslanden. Wij hebben een herbruikbaar schrift ontwikkeld. Correctbook verkoopt een variëteit innovatieve producten om deze schriftjes vervolgens te doneren (25% B2C, 10% B2B) aan de sloppenwijken in Zuid-Afrika.