Filter het nieuws:
 • 1FE17189-FredErnst-30cm
  Startersprijs

  Correctbook wint Rotterdamse Startersprijs 2017!

  Vanavond maakte de jury de winnaar van de Rotterdamse Startersprijs bekend. Dat gebeurde tijdens de prijsuitreiking in The Suicide Club, aansluitend aan het inspiratie-evenement Groot Handelsgebouw Open. Sam van Tol van Correctbook mocht de prijs in ontvangst nemen. Hij krijgt het komende jaar een gratis ingerichte kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw en coaching voor zijn… Read more »

 • 170508-FE0765-FredErnst-30cm
  Startersprijs

  Finalisten strijden tegen elkaar in pitchronde

  Gisteren was het zover: de finale van de Startersprijs! Vier talentvolle ondernemers mochten hun businessplan pitchen aan de driekoppige jury. De winnaar van de Rotterdamse Startersprijs 2017 wordt donderdag 11 mei bekendgemaakt.            Vorige week kwamen CamHatch Netherlands B.V., StoredEnergy, Hi Marry en Correctbook als finalisten uit de bus na een stemronde op Facebook. Tijdens de finale moesten… Read more »

 • 160512-fe0662-fredernst-30cm
  Startersprijs

  De finalisten zijn bekend

  Na een spannende stemronde zijn de finalisten van de Rotterdamse Startersprijs bekend: CamHatch Netherlands B.V., StoredEnergy en Hi Marry zijn de drie genomineerden met de meeste publieksstemmen. Daarmee kwalificeerden zij zich direct voor de finale. Daarnaast heeft jury een wildcard uitgedeeld aan Correctbook. Wij feliciteren alle vier de finalisten van harte! Tussen 26 april en 3… Read more »

 • 14od3470
  Startersprijs

  De stemronde is gestart!

  Zes talentvolle ondernemers maken dit jaar kans op de Rotterdamse Startersprijs 2017. Wie verdient volgens jou de eervolle titel en een jaar lang gratis kantoor in het Groot Handelsgebouw? Stem jouw favoriet naar de finale! . Hoe kun je stemmen? Op de Facebookpagina van de Rotterdamse Startersprijs is een album toegevoegd met de naam “Stemmen Rotterdamse… Read more »

 • LR_Kleinhandel_APH_7673
  Startersprijs

  Zes talentvolle starters genomineerd voor Rotterdamse Startersprijs

  De jury heeft de genomineerden voor de Rotterdamse Startersprijs bekendgemaakt. De zes ambitieuze startende ondernemers zijn geselecteerd uit tientallen aanmeldingen en strijden tegen elkaar voor een jaar lang gratis kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw. Naast de prestigieuze titel en een jaar gratis kantoor in het Groot Handelsgebouw krijgt de winnende onderneming een ‘boost’ met veel… Read more »

 • LR14OD9761
  Ondernemen

  11 mei: Groot Handelsgebouw Open

  Wil jij met je onderneming de wereld gaan veroveren? Heb jij de ambitie om te groeien van start-up naar scale-up? Kom dan op 11 mei naar de eerste editie van Groot Handelsgebouw Open, een event geheel in het teken van GROEI.

 • 14od3470
  Startersprijs

  Maak kennis met Marius Meurs – directeur Groot Handelsgebouw

  Nog 1 dag om je in te schrijven voor de Rotterdamse Startersprijs. Hét moment om je aan de juryvoorzitter, Marius Meurs, voor te stellen. Hij is sinds september 2005 directeur van het Groot Handelsgebouw ondernemers en heeft ruime ervaring als management consultant en bedrijfsadviseur. Marius Meurs vindt het belangrijk om Rotterdamse Starters te stimuleren.  Wat… Read more »

 • HR_Jolique_APH_8723 website
  Ondernemen

  Jolique Möller (Influentials) deelt ondernemerstips

  Jolique Möller won 2 jaar geleden de Rotterdamse Startersprijs met I Love Fashionbloggers. Nu is zij partner in Influentials en één van de vijftig beloften uit de FD Persoonlijk Talentenspecial. In een interview op de website van het Groot Handelsgebouw geeft ze tips voor startende ondernemers. Benieuwd naar het volledige interview? Dat lees je hier. Hoe is Infuentials ontstaan?… Read more »

 • 14od3470
  Startersprijs

  Starters strijden om Rotterdamse Startersprijs 2017

  Ambitieuze startende ondernemers, met de wens om in Rotterdam te ondernemen, kunnen dit jaar weer strijden om de Rotterdamse Startersprijs. Sinds vandaag, 1 maart, is inschrijving voor de editie van 2017 geopend. De winnaar van deze Rotterdamse Startersprijs 2017 wint naast de titel die veel naamsbekendheid en media-aandacht oplevert, een jaar lang gratis een compleet… Read more »

 • 160512-FE0604-FredErnst-30cm
  Startersprijs

  Hoe gaat het met… Tinybots

  Wang Long Li en Robert Paauwe van Tinybots mochten in 2016 de Rotterdamse Startersprijs in ontvangst nemen. Benieuwd hoe het hen sindsdien vergaan is? Wij zochten de startende ondernemers op in hun nieuwe kantoor in het Groot Handelsgebouw en blikten samen met Wang terug op het afgelopen jaar. Kun je – voor wie jullie nog… Read more »

 • 14od3470
  Startersprijs

  Rotterdamse Startersprijs breidt uit

  Na drie succesvolle edities breidt de Rotterdamse Startersprijs in 2017 uit met een online platform waar je kennis kunt opdoen over ondernemen en alles wat daarbij komt kijken.

 • image (4)
  Startersprijs

  Tinybots wint Rotterdamse Startersprijs 2016

  De jury maakte op donderdagavond tijdens de feestelijke finale in Kriterion in het Groot Handelsgebouw de winnaar van de Rotterdamse Startersprijs bekend. Wang Long Li en Robert Paauwe van Tinybots mochten de prijs in ontvangst nemen.

 • logo headers finalisten2
  Startersprijs

  Finalisten Rotterdamse Startersprijs 2016 bekend

  De startende ondernemers die het in de finale van de Rotterdamse Startersprijs tegen elkaar op zullen nemen zijn Rememberme.nl, The Collectors, Tinybots en Shogolo.

 • Rotterdamse Startersprijs 2015 (19)
  Startersprijs

  Ilovefashionbloggers winnaar 2015

  Ilovefashionbloggers (Jolique Moller) is de winnaar van de Rotterdamse Startersprijs 2015. Zij wint een jaar lang gratis kantoor in het Groot Handelsgebouw.